I dag är det verkligen ett underbart vårväder! Man vill nästan inte gå in igen efter att man varit ute på promenad med fluffbollarna! Jag är pollenallergiker så jag njuter extra mycket nu innan björkarna börjar blomma. Det har blåst ganska mycket så förhoppningsvis håller agilityplanen på att torka så vi snart kan börja träna utomhus. Hoppas, hoppas, hoppas!  Sådana här dagar önskar man verkligen att man hade hus och en liten trädgård som fluffbollarna kunde få busa runt i (Myntha) alternativt ligga ute i gräset och bara njuta av solen (Smul). Förhoppningsvis så är detta inte längre en allt för avlägsen dröm…

Jag är otroligt dålig på att surfa in och kommentera i andras bloggar för tillfället. Det är mycket som i görningen och när det blir sådana här fina dagar så vill man ju inte direkt sitta inne. Lovar dock skärpning. Jag vet ju själv hur glad jag blir när någon lämnar en kommentar i min blogg.

Dags att ta tag i maten. Torsk i räksås står på menyn.